EU

 

LÄHDEVESI EI OLE VESI KUIN VESI                

Suomalaiset luonnonveden pakkaajat Polar Spring Oy, Lahqua Oy ja Ice Age Water Oy perustivat 7.10.2021 Suomen luonnonvesiyhdistys ry:n, Finland’s Natural Water Association. Vuonna 2022 liittyy yhdistys Natural Mineral Water Europe kattojärjestöön, johon kuuluu järjestöjä 25 maasta.

Suomen luonnonvesiyhdistys ry:n kuuluvia yrityksiä yhdistää suoraan luonnosta pakkaamoon tuleva, ilman mitään kemiallista käsittelyä pakattava vesi. Pakkauksina ovat lasi-, muovi- ja kartonkipakkaukset sekä niiden yhdistelmät. Pakattava vesi on aito luonnon tuote.

Luonnon vesi on aina pakattava vesilähteellä, jotta luonnon veteen tuomat rikkaudet säilyvät. Jokaisesta vesilähteestä tuleva vesi on maultaan ja koostumukseltaan erilaista.

Lataa esitteemme EI OLE VESI KUIN VESI, VAAN VEDELLÄ ON VÄLIÄ

EU TUKI

Polar Spring Oy on tehnyt investoinnin uuteen lasipullolinjaan. Linja käynnistyy syyskuussa 2018. PolarSpring-lähteen vettä saadaan 0,33 ja 0,75 litran lasipulloissa sekä still että hiilihapotettuna. Linjan investointiin on saatu ELY-avustusta. Hämeen ELY-keskus on myöntänyt maaseuturahaston EU tukea lähdeveden pullotusinvestointiin sekä uuteen lasipullolinjaan.

Lue lisää alla olevan linkin kautta:

 

Hämeenraitti:

Veden Vienti Vaatii Tehokkuutta – 28.08.2018